Roo

Direktlänk till inlägg 5 juli 2008

Chip är hemma!

Av Åsa - 5 juli 2008 18:27

Nu har vi snart haft lilla Chip här ett dygn, det har gått bra, han börjar smälta in i flocken och det dröjer nog inte länge innan han terroriserar de andra fyrbenta!

Natten gick bra, han sov till fyra halvfem, var ute och kissade och sov sen vidare. Inte ett pip och inget strul utan han bara la sig på golvet och slocknade.

Algot och Roo motar lite med honom ibland och vill helst ha hans leksaker, mattes två små egon!


Idag har jag cyklat med Algot, Alva och Roo igen, det gick bra, stannade på fotbollsplan och tränade lite frittfölj med dom. När jag tränade en låg de andra plats, fungerade över förväntan. Trodde Alva som inte tränar lydnad normalt skulle få problem, men hon var så duktig.


Mer om Chip's första dygn hos oss finns på vår hemsida. Inom kort antagligen även lite nya bilder.

 
ANNONS
 
Emelie, Elis & Pizza

Emelie, Elis & Pizza

5 juli 2008 22:30

Grattis till Chip! Ska bli kul att följa er. Vi får väl ordna en liten valpträff framöver, hoppas jag.

http://www.emelieshundtraning.se

 
Ylva

Ylva

7 juli 2008 13:37

Härligt att allt verkar gå så bra med Chippen! Skall bli kul att se honom vid tillfälle :)

http://grusifer.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 juli 2008 23:00

Jag kommer i fortsättningen skriva om det som händer och sker direkt på vår hemsida. Ni hittar det under "Träning", det kommer även upp på uppdateringarna så det borde inte vara svårt att hitta om ni vill fortsätta att läsa om oss... ...

Av Åsa - 20 juli 2008 19:18

Så var dagen i Karlstad idag, dessutom kryddat med en hel del disk så är det lätt att tänka att det hade varit bättre att sova i sängen... Men det är en hel del som känns bra när dagen sumeras. * Alva och jag får till ett superbra lopp efter disken i...

Av Åsa - 17 juli 2008 22:15

... hade Algot varit nu om det inte varit för att de diskriminerar bastarder och krypta. Hur som helst i mattes ögon är Algot nu The Champ!!! Orkar inte skriva mer just nu, men Algot vann hopptrean med en sekund (105 startande). I agility så fegade j...

Av Åsa - 13 juli 2008 20:27

...till Värmlandshoppet, det är med skräckblandad förtjusning som jag inväntar dessa dagar. Det lär bli jobbigt att kliva upp så tidigt, sen blir det ett pusslande att få ihop banvandringar och starter då agility 1 large och 3 small båda startar kl 0...

Av Åsa - 8 juli 2008 16:22

Det pussa, busas och myses med lille Chip så det blir inte mycket skrivet här. Benga har uppdaterat på hemsidan och det är nog där den mesta uppdateringen kommer ske framöver.  Det går numera att kommentera artiklarna direkt om man vill tycka till om...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se