Roo

Direktlänk till inlägg 8 juli 2008

Lite av varje...

Av Åsa - 8 juli 2008 16:22

Det pussa, busas och myses med lille Chip så det blir inte mycket skrivet här. Benga har uppdaterat på hemsidan och det är nog där den mesta uppdateringen kommer ske framöver.  Det går numera att kommentera artiklarna direkt om man vill tycka till om något, sen finns ju även gästboken. Bloggen kommer finnas kvar i alla fall en stund till och då vara inriktad på det rent träningsmässiga skulle jag tro.

I övrigt hänvisar jag till www.soltorp.com.


Lite träning för det större jyckarna blir det allt, vi var till klubben i söndags och körde lite agility och Algot gick jättefint över balanshindren. En helt annan fart än tidigare, kul! Nu var det förvisso korv i skålen men i alla fall...

Roo skötte sig bra, men har fortsatt svårt att samla ihop sig när det blir trångt, men bara att jobba vidare. K.f och slalom är bra.


Jag har också tagit tag i rutan, inkallning med stå samt tung apporten så det tränar vi på både hemma och på jobbet. Vad det gäller tungen så tar han 2 kilos utan större problem, men har svårt att svänga in i position, så just nu tränar vi med en enkilos hantel en stund. Det verkar gå utmärkt, vi har ju tid på oss då jag inte planerar att tävla högre förrän tidigast våren 09. Rutan blir säkrare och säkrare, han springer numera allt som oftast rakt och fint, så nu ska vi bara få till stoppen också... Han hamnar lite utanför bakåt ibland, så vi jobbar vidare på det. Nu har jag en liten ruta, dryga metern, för att han ska lägga märke till konerna, så det blir ju lättare att få till när rutan är normalstor.

Inkallning med stå var ett par dar sen nu, men sist gjorde han ett par kanonfina stopp på den lilla gröna handduken som fungerar som target, så det är på G!


Algot har faktiskt också fått träna på rutan och fjärren, har väl inte tänkt fortsätt med lydnaden efter det att vi skrapat ihop vårt LP 1(vilket jag hoppas vi kan göra i höst), men det är ju så tråkigt att träna samma saker hela tiden. Han är duktig den lilla bastarden så vem vet...


Nu ska jag snart åka till Emelie på inflyttningsfest i hennes sommarstuga, har fåt lov att låna med lilla Chip så får vi se vad han säger om Elis som är ett par månader äldre och bc. Tror Inger skulle ta med någon syrra också, får väl se om hon fått lov att låna Cocos eller Ebba eller om det blir lilla söta Lexie som får följa med.


Just ja, har kollat in PM toll Värmlandshoppet:

Agility 1 Large, 170 starter, banvandring 07:00

Agility 3 Small, 130 starter, banvandring 07:00

Hopp 1 Large, 140 starter, banvandring 12:01 (prel)

Hopp 3 Small, 135 starter, banvandring 11:05 (prel)


Undrar om man är klok som åker dit på sina två lediga dagar nästa vecka...... 
ANNONS
 
Ylva

Ylva

9 juli 2008 00:04

Klart supergotten fixar ett LP2 också. :) Härligt med valpmys hemma. Klart det är viktigare än bloggande. :)

http://grusifer.wordpress.com

 
Systeryster

Systeryster

9 juli 2008 18:53

Klart att du är klok du får ju träffa mig!

http://www.freewebs.com/mira-java

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 juli 2008 23:00

Jag kommer i fortsättningen skriva om det som händer och sker direkt på vår hemsida. Ni hittar det under "Träning", det kommer även upp på uppdateringarna så det borde inte vara svårt att hitta om ni vill fortsätta att läsa om oss... ...

Av Åsa - 20 juli 2008 19:18

Så var dagen i Karlstad idag, dessutom kryddat med en hel del disk så är det lätt att tänka att det hade varit bättre att sova i sängen... Men det är en hel del som känns bra när dagen sumeras. * Alva och jag får till ett superbra lopp efter disken i...

Av Åsa - 17 juli 2008 22:15

... hade Algot varit nu om det inte varit för att de diskriminerar bastarder och krypta. Hur som helst i mattes ögon är Algot nu The Champ!!! Orkar inte skriva mer just nu, men Algot vann hopptrean med en sekund (105 startande). I agility så fegade j...

Av Åsa - 13 juli 2008 20:27

...till Värmlandshoppet, det är med skräckblandad förtjusning som jag inväntar dessa dagar. Det lär bli jobbigt att kliva upp så tidigt, sen blir det ett pusslande att få ihop banvandringar och starter då agility 1 large och 3 small båda startar kl 0...

Av Åsa - 5 juli 2008 18:27

Nu har vi snart haft lilla Chip här ett dygn, det har gått bra, han börjar smälta in i flocken och det dröjer nog inte länge innan han terroriserar de andra fyrbenta! Natten gick bra, han sov till fyra halvfem, var ute och kissade och sov sen vidare....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se