Roo

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Fyra dagar kvar...

Av Åsa - 13 juli 2008 20:27

...till Värmlandshoppet, det är med skräckblandad förtjusning som jag inväntar dessa dagar. Det lär bli jobbigt att kliva upp så tidigt, sen blir det ett pusslande att få ihop banvandringar och starter då agility 1 large och 3 small båda startar kl 07:00. Det är ju dock så många startande i klasserna så det lär inte vara något stort problem.

Framför allt ska det bli kul, det känns oerhört bra efter kvällens träning.

Jackaroo gick finfint, kontaktfälten satt bra, slalom satt som en smäck i början av banan och han tog även handlingen bra. En rivning efter en tunnel och problem när han kom tillbaka till slalom andra varvet i samma bana. Kom då i hög fart genom en lång tunnel och missade en port en bit in i slalomet. Är väldigt nöjd med träningen i alla fall.


Alva skötte sig så himla fint på k.f., det ska bli kul att se om hon orkar hålla i det på tävling också. Hon hade dock lite andra mindre charmiga saker för sig, så som att gå ur slalom vid press och springa vid sidan av första hindret... Hallå hur gamal är hon och hur länge har hon kört agility???


Algot fick godis direkt på backen vid balansen och på genomskinligt plastlock vid A-hindret. Första varvet gick det ganska långsamt ner på balansen, han fick klick och sen pekade jag på godiset. Andra varvet var det betydligt bättre fart och han hittade godiset själv. A-hindret var OK båda gångerna. Sista varvet såg det riktig fint ut, även gungan är klart bättre än tidigare, så på torsdag ska jag lita på mina hundar och göra som på träning!!!


I övrigt så flyter livet på, Chip växer och blir kaxigare hela tiden. Han har definitivt humör den gossen, tvekar inte att svara, blir irriterad om man håller fast honom och lyssnar halvdant. Jaja det blir väl hund av honom med så småningom.

Algot och Jackaroo har simmat endel på luncherna på jobbet och även tränat lite lydnad, det går framåt med inkallningen för Roo, känns bra, ska bara försöka skynda långsamt.

 
ANNONS
 
Emelie & Elis

Emelie & Elis

15 juli 2008 16:21

Får önska er lycka till i värmland!

http://www.emelieshundtraning.se

 
Ylva

Ylva

15 juli 2008 22:50


Ja, jösses vilka startfält. Vi skall också upp och titta litet på söndagen är det tänkt. Ses då!

http://grusifer.wordpress.com

 
Ylva

Ylva

16 juli 2008 10:10

Är det inte banvandringen som börjar vid sju? Den klarar du nog utan vårt entusiastiska stöd. ;)
Men vi tänkte faktiskt vara på plats där uppe till åtta eller så. Blir en tidig morgon med andra ord... Men det kan det vara värt. :)

http://grusifer.wordpress.com

 
Ylva

Ylva

16 juli 2008 11:01

Vad har Roo för startnummer i första klassen (för det är väl någon slags large-klass som börjar vid sjusnåret?) Vi försöker skapa oss någon struktur bland banorna och skall försöka pricka in så många lopp som möjligt. Det blir nog ett äventyr bara att hitta runt där. :)

http://grusifer.wordpress.com

 
Benga, Amy & Chip

Benga, Amy & Chip

17 juli 2008 18:49

Vi gratulerar matte och Algot till vinsten i hoppklass 3 small idag på Värmlandshoppet. Hoppas att du kan köra Alva lika bra på söndag... ;-)

http://www.soltorp.com

 
Inger Pippi, Elektra & Cocos

Inger Pippi, Elektra & Cocos

17 juli 2008 21:49

Vinst.....det va som tusan!!!
Supergrattis!!

http://olsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 juli 2008 23:00

Jag kommer i fortsättningen skriva om det som händer och sker direkt på vår hemsida. Ni hittar det under "Träning", det kommer även upp på uppdateringarna så det borde inte vara svårt att hitta om ni vill fortsätta att läsa om oss... ...

Av Åsa - 20 juli 2008 19:18

Så var dagen i Karlstad idag, dessutom kryddat med en hel del disk så är det lätt att tänka att det hade varit bättre att sova i sängen... Men det är en hel del som känns bra när dagen sumeras. * Alva och jag får till ett superbra lopp efter disken i...

Av Åsa - 17 juli 2008 22:15

... hade Algot varit nu om det inte varit för att de diskriminerar bastarder och krypta. Hur som helst i mattes ögon är Algot nu The Champ!!! Orkar inte skriva mer just nu, men Algot vann hopptrean med en sekund (105 startande). I agility så fegade j...

Av Åsa - 8 juli 2008 16:22

Det pussa, busas och myses med lille Chip så det blir inte mycket skrivet här. Benga har uppdaterat på hemsidan och det är nog där den mesta uppdateringen kommer ske framöver.  Det går numera att kommentera artiklarna direkt om man vill tycka till om...

Av Åsa - 5 juli 2008 18:27

Nu har vi snart haft lilla Chip här ett dygn, det har gått bra, han börjar smälta in i flocken och det dröjer nog inte länge innan han terroriserar de andra fyrbenta! Natten gick bra, han sov till fyra halvfem, var ute och kissade och sov sen vidare....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se